Trying to burn an ISO image to CD but K3B continually states "cdrecord has no permission to open device". I can say before moving to 18.04 it worked fine under 17.10. I made no changes on my end so leads me to believe something is up with K3B or some other portion of 18.10?
Error Log:
Error Log:
Code:
[FONT=Hack]evices[/FONT] [FONT=Hack]-----------------------[/FONT] [FONT=Hack]PIONEER BD-RW BDR-209M 8.11 (/dev/sr0, CD-R, CD-RW, CD-ROM, DVD-ROM, DVD-R, DVD-RW, DVD-R DL, BD-ROM, BD-R, BD-RE, DVD+R, DVD+RW, DVD+R DL) [DVD-ROM, DVD-R Sequential, DVD-R Dual Layer Sequential, DVD-R Dual Layer Jump, DVD-RAM, DVD-RW Restricted Overwrite, DVD-RW Sequential, DVD+RW, DVD+R, DVD+R Dual Layer, CD-ROM, CD-R, CD-RW, BD-ROM, BD-R Sequential (SRM), BD-R Random (RRM), BD-RE] [SAO, TAO, RAW, SAO/R96P, SAO/R96R, RAW/R16, RAW/R96P, RAW/R96R, Restricted Overwrite, Layer Jump, Random Recording, Sequential Recording, Sequential Recording + POW] [%7][/FONT] [FONT=Hack] [/FONT] [FONT=Hack]System[/FONT] [FONT=Hack]-----------------------[/FONT] [FONT=Hack]K3b Version: 17.12.3[/FONT] [FONT=Hack]KDE Version: 5.44.0[/FONT] [FONT=Hack]Qt Version: 5.9.4[/FONT] [FONT=Hack]Kernel: 4.15.0-13-generic[/FONT] [FONT=Hack] [/FONT] [FONT=Hack]Used versions[/FONT] [FONT=Hack]-----------------------[/FONT] [FONT=Hack]cdrecord: 1.1.11[/FONT] [FONT=Hack] [/FONT] [FONT=Hack]cdrecord[/FONT] [FONT=Hack]-----------------------[/FONT] [FONT=Hack]/usr/bin/wodim: Operation not permitted. Warning: Cannot raise RLIMIT_MEMLOCK limits.[/FONT] [FONT=Hack]/usr/bin/wodim: Resource temporarily unavailable. Cannot get mmap for 12587008 Bytes on /dev/zero.[/FONT] [FONT=Hack]TOC Type: 1 = CD-ROM[/FONT] [FONT=Hack] [/FONT] [FONT=Hack]cdrecord command:[/FONT] [FONT=Hack]-----------------------[/FONT] [FONT=Hack]/usr/bin/wodim -v gracetime=2 dev=/dev/sr0 speed=40 -sao driveropts=burnfree -data -tsize=141824s -[/FONT] [FONT=Hack] [/FONT]
Comment